Anasayfa   |   Hakkımızda   |   Blog   |   Hangi Ülkelerdeyiz   |   İletişim

Üretim

Anasayfa › Üretim

Üretim

12.800 m² alan üzerinde kurulan üretim tesisimizde, en son teknolojiye sahip ekipmanlar ve konusunda uzman kadromuz ile dünyanın önde gelen global firmalarının üretim standartlarını Türkiye’de uyguluyoruz. 
Amacımız dünya devleri ile rekabet eden, yenilikleri ve ürün çeşitliliği ile takip edilen bir marka olmaktır. Bu strateji ile ürünlerimizi şekillendiriyor, en üst düzey teknoloji ve en kaliteli hammaddeleri harmanlayarak ürünlerimizi geliştiriyoruz.
Tüketicilerimize daha sağlıklı ve daha kaliteli ürün sunabilmek için dünyanın önde gelen hammadde üreticileri ile çalışıyoruz. Seçtiğimiz tüm hammaddeler mikrobiyolojik, kimyasal ve fiziksel olarak uluslararası standartlara uygundur, insan sağlığı açısından zararlılığı bilinen bileşenler içermez ve yüksek hijyen standartlarındadır. 
Üst düzey kalite ve hijyen koşullarında, ‘clean room‘ teknolojisi ile full otomatik, son teknoloji üretim hatlarında el değmeden üretilip paketlenen ürünlerimiz; ISO 9001, ISO 10002, ISO 14000, OHSAS 18001 ve GMP uluslar arası kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
Bugün, yıllık 90 milyon paket ıslak mendil üretim kapasitesine sahip tesisimizde, Ultra Compact markası altında farklı konseptlerde piyasaya sunduğumuz 200’den fazla ürün çeşitliliğimizle sektörde fark yaratıyoruz. Bizi pazarda farklılaştırarak rekabette öne çıkaran özelliğimiz yaratıcı ve yenilikçi stratejilerimizdir. 
Ürünlerimizi, son teknoloji kalite kontrol ekipmanları ile test ediyor, %100 kalite güvencesi ile tüketiciye sunuyoruz.
Avrupa teknolojisi  ile  üretimini yaptığımız kapaklarımız sayesinde ürün maliyetlerimizi düşürerek işletme verimliliğimizi artırıyoruz. 
Yılda 25 milyon şişe sıvı üretim kapasitesine sahip sıvı dolum hattımızla kişisel bakım ve ev temizlik kategorilerinde Ultra Compact markamızın gücüne güç katan ürün çeşitliliğimizi artırıyoruz.
9.000 m² alana sahip, 6.000 palet kapasiteli depomuzda ‘adressed 5 floors shelfing system’ kullanılmaktadır.
Saatte bir tır yükleme kabiliyetine sahip yükleme alamımızla müşterilerimize zamanında ve hızlı hizmet sunuyoruz.